IT vacature

zoeken
Vandaag 208 nieuwe

IT vacatures

| Inloggen | Registreren
ITJobstar.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Wat: Waar:

bedrijf, trefwoord of functiegroep

plaats of provincie
 
 IT vacaturesiteWelkom op de it vacaturesite ITJobstar. Leuk dat je onze startup gevonden hebt. We werken hard aan onze it vacaturesite. We willen de it hub van Nederland worden. Reden: een betere toegang tot bedrijven voor it-ers. Dagelijks worden door ons honderden actuele ict banen geïndexeerd, it vacatures die exclusief worden opgenomen. Exclusief in de zin dat wij als IT vacaturesite geen vacaturebanken of vacatures van derden (bijvoorbeeld: Linkedin, Glassdoor, Jobrapido, Indeed of Trovit) opnemen in het organische aanbod. We tonen liever direct de it bedrijven, dan een vacaturesite of vacature-urls van vacaturebanken of aggregators door te promoten. Uiteraard willen we, uh moeten we, ons onderscheiden in het aanbod als ict vacaturesite. Dat betekent in ons streven bedrijven vinden en ict vacatures toegankelijk maken die je doorgaans niet snel tegenkomt, of pas op pagina 10 van een zoekmachine of een aggregator.


IT vacaturesite: jobmailsVia onze it vacaturesite kun je gericht ict banen ontvangen via de jobmail functie. Voorlopig menen wij hiermee te volstaan. Solliciteren doe je het liefst met een eigen cv en direct bij een it bedrijf, dan getrapt via derden. Naast onze jobmails, kun je ons ook volgen via Twitter. Onze it vacaturesite toont daar elke dag de nieuwste ict vacatures.


   IT vacaturesite: How the it world worksDat de Nederlandse IT-industrie bol staat van initiatieven, groot en klein, behoeft geen betoog. Een mooie afspiegeling was het Startup Fest Europe dit jaar (ja we zaten er ook bij, in het publiek althans :-) ). Innovatie, energie en een goed gevoel met elkaar! Maar hoe breng je it-ers via (sorry, weer) een it vacaturesite in contact met grote en kleine it bedrijven, als je je bedenkt dat er jaarlijks zo'n 190.000 it vacatures openstaan. Wat wij als it vacaturesite in elk geval niet willen is dat alleen het "adverteerdersbelang" hoogtij viert. Grote bedrijven groter maken, en kleine bedrijven dezelfde tarieven laten betalen (That's not how the world works). Of deze laatste meer te laten investeren om boven de groot-adverteerders te staan in de hoop op extra clicks en sollicitaties. En niet op de laatste plaats willen wij voorkomen dat it-ers voor sommige scrabreuze recruitment activiteiten benaderd worden zoals via sociale netwerken. Op sociale netwerken is veel te vinden. Profielen zijn niet voor niets gratis, omdat een gebruiker "betaalt" met zijn of haar identiteit en gekoppelde data. Dat is prima, zolang er met respect contact wordt aangegaan. Niemand staat open voor "een doorkoop moment" om aan een baan of opdracht geholpen te worden, waarbij hij of zij als commodity wordt verhandeld en behandeld. Binnen dit perspectief onderstreept en volgt it vacaturesite ITJobstar het Ello Manifesto.


Misschien wel de leukste IT bedrijvenHoppinger , Rotterdam
Yellowmind , Baarn
Netivity , Groningen
Zilverline , Amsterdam
Yakkz , Amsterdam
Fencer IT , Amsterdam
Adena , Harderwijk
Basic Orange , Amsterdam
Brain Brothers , Maarn
Code14 , Rijssen
CYSO , Alkmaar
JDriven , Nieuwegein
GoDataDriven, Amsterdam
Moxio, Delft
Wylance, Tilburg
Valid, Utrecht, Maastricht Eindhoven